لوگو پیشگام نور

بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما و معرفی 10 ابزار برتر

بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما

فهرست مطالب

 بهترین نرم افزارهای نورپردازی نمای ساختمان

بهترین نرم افزارهای نورپردازی نمای ساختمان کدامند؟ یکی از سوالاتی که همواره ذهن طراحان معمار را به خود مشغول می کند، مربوط به نرم افزارهایی برای طراحی نورپردازی ساختمان است. نورپردازی نمای ساختمان یکی از مهم ترین مراحل در ساخت همه بنا ها می باشد. در واقع نمای ساختمان علاوه بر مستحکم کردن ساختمان، در زیبایی بنا نیز بسیار موثر است.

مسلما نما داخلی یا خارجی ساختمان پیش از ساخت، نیاز به طراحی دارد. به طوری که طراح باید علاوه بر در نظر گرفتن موارد ایمنی و استحکام ساختمان، موارد زیبایی شناختی را نیز در نظر داشته باشد.

معماران و طراحان با کمک بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما، رویای شما را به واقعیت تبدیل خواهند کرد. شاید قصد دارید تا خانه فعلی خود را به صورت حرفه ای تر بازسازی کنید. یا قصد دارید یک طراحی ایده آل برای منزل جدید خود در نظر بگیرید. در هر صورت اغلب اوقات، انتخاب نرم افزار نورپردازی نمای ساختمان برای رسیدن به نتیجه دلخواه، دشوار است.

قطعا طراحی نما توسط طراحان و معماران ساختمانی و با استفاده از نرم افزارهای نورپردازی نما انجام می شود. در ادامه این مطلب قصد داریم تا برترین نرم افزارهای نورپردازی نمای ساختمان را معرفی کنیم. لازم است بدانید که این ۱۰ مورد از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما، حاصل سال ها تجربه و چندین روز جستجو در وب سایت های معتبر معماری دنیا است.

مطالب مرتبط : نورپردازی پرتره

فهرست عناوین بررسی شده :
1. نرم افزار نورپردازی نمای ساختمان چیست؟
2. ۱۰ تا از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما

آشنایی با نرم افزار نورپردازی نمای ساختمان

نرم افزار های طراحی نما به نرم افزار های حرفه ای و صنعتی گفته می شود که در معماری برای طراحی سه بعدی ساختمان ها، پیش از ساخت مورد استفاده قرار می گیرند.

با استفاده از این نرم افزار ها می توان به طراحی سه بعدی ساختمان و فضاهای اطراف آن، نورپردازی واقع گرایانه روی این طرح ها، ساخت پلان های ساختمانی و گرفتن پیش نمایش و خروجی از طرح نهایی پرداخت یا استفاده از طراح هایی که با نرم افزار های طراحی نما ساخته می شوند، مشتریان می توانند راحت تر درمورد مصالح به کار رفته در ساختمان، رنگ مصالح و نحوه ساخت و اجرای ساختمان تصمیم بگیرند.

بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما  و مورد استفاده نورپردازی ساختمان ، نرم افزاری است که به مهندسین معمار کمک کند تا مهندسین بتوانند مراحل نورپردازی در پروژه های ساختمانی خود با بالاترین کیفیت و در کوتاه ترین زمان انجام دهند. هنگامی که یک ساختمان طراحی می شود، به اهمیت نورپردازی پی خواهید برد. مسلما اجرای نورپردازی نما، به عهده مهندسین برق است. اما طرح اولیه آن، یعنی شکل و نوع نورپردازی، توسط مهندسین معمار با نرم افزارهای نما انجام می شود.

 مطالب مرتبط :  نورپردازی یکنواخت

۱۰ تا از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما

1. نرم افزار تری دی مکس

اولین نرم افزاری که باید در لیست بهترین ها قرار بگیرد، قطعا ۳dsmax است. این نرم افزار از جمله رایج ترین نرم افزارهایی است که برای انجام نورپردازی در معماری استفاده می شود. لازم است بدانید عمل سه بعدی کردن ساختمان، توسط خود نرم افزار تری دی مکس انجام می شود. سپس عملیات نورپردازی و طبیعی کردن آن توسط نرم افزار جنبی Vray انجام می شود. این نرم افزار بر روی برنامه نورپردازی تری دی مکس نصب می شود.

معرفی تعدادی از توانایی های این نرم افزار :

– انجام نورپردازی شبانه نمای بیرونی
– سازگار بودن با سایر نرم افزارهای موجود در بازار
– ایجاد تصاویر شفاف و کاملا واقعی
– ایجاد انیمیشن با تری دی مکس به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما
– محیط کاربری ساده و بسیار آسان
– داشتن ویژگی و قابلیت ایجاد مدل های سه بعدی
– پشتیبانی کردن از کد فایل های اتوکد
– رندر بازار
– انجام نورپردازی به صورت خودکار
– داشتن قابلیت پردازش صحنه
_ مدت زمان یادگیری : حدود ۵ ماه … روزانه ۳ ساعت لازم است تا به سطح متوسط برسید.

2. نرم افزار راینو Rhino

راینو نیز دارای قابلیت های تری دی مکس می باشد. با این تفاوت که از مکس، بسیار سریعتر و سبک تر می باشد. نرم افزار راینو دارای قابلیت سه بعدی می باشد. این نرم افزار در مقابل تری دی مکس تنها یک نقص دارد. تنها نقصی که دارد این است که مدل ها و آبجکت های آماده برای آن ساخته نشده است. به طوری که ما برای فرم ها و صحنه های پیچیده، نرم افزار راینو را پیشنهاد می دهیم.

‌ بعضی از توانایی نرم افزار راینو به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما :
– انجام شبیه سازی نور بیرونی و داخلی نمای ساختمان
– دارای پلاگین وی ری برای واقعی نشان دادن تصاویر تولید شده
– سرعت خیلی بالا در مقایسه با سایر نرم افزارها
– قابلیت ساخت انیمیشن
_ مدت زمان یادگیری : حدود ۴ ماه … روزانه ۳ ساعت لازم است تا به سطح متوسط برسید.

3. نرم افزار AGI32

یک نرم افزار برای محاسبه دقیق شدت و میزان نور به صورت کاملا مهندسی می باشد. این نرم افزار می تواند هم در شب و هم در روز، شدت نورپردازی را محاسبه کند. همچنین دارای یک ظاهر کاربر پسند است، که توسط مهندسان برق و الکترونیک به تأیید رسیده است.

 بعضی از توانایی های این نرم افزار شامل :
– انجام محاسبات برای انواع نور ها به صورت دقیق
– محاسبات گرمایی و اندازه مصرف نور ها
– شبیه سازی بصری صحنه های خارجی بطور ساده
_ مدت زمان یادگیری : حدود ۱ ماه … روزانه ۳ ساعت برای رسیدن به سطح کاملا حرفه ای لازم است.

4. افزار رویت Revit به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما

یکی از برترین نرم افزارهای نورپردازی نمای ساختمان و بازسازی نرم افزار Revit است. با استفاده از Revit می توانید یک صحنه شبیه سازی شده و یک نقاشی دقیق از منزل داشته باشید. این برنامه هم در ارتباط با 3D مکس به خوبی و به صورت صحیح کار می کند. پایگاه داده Revit حاوی اطلاعات در مورد پروژه مفهومی می باشد. اگر دوست دارید تا یک نورپردازی طبیعی تری داشته باشید باید از پلاگین وی ری استفاده کنید. البته توانایی های آن در جایگذاری انواع نور نقطه ای، شلنگی، اسپات و … در حد قابل قبولی می باشد.

 بعضی از توانایی های این نرم افزار :

– انجام نورپردازی به صورت کاملا طبیعی
– اجرا کردن انواع نور های موجود در بازار
– سازگار بودن با انواع نرم افزارهای معماری
– قابلیت نصب کردن پلاگین وی ری بر روی Revit به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما
– رند بازار
– داشتن قابلیت طراحی کلی از ساختمان
– داشتن قابلیت طراحی سه بعدی از ساختمان
– ساخت متریال و آبجکت با جزئیات بسیار بالاتر نسبت به سایر نرم افزارها
– داشتن سرعت بسیار بالا در طراحی
– قابلیت رندر گیری در قدرت
– پشتیبانی کردن از سایر فایل های نرم افزارهای طراحی نما
– ایجاد نما، پلان و دکوراسیون
_ مدت زمان یادگیری : حدود ۳ ماه … روزانه ۳ ساعت برای رسیدن به سطح متوسط لازم است.

5. نرم افزار V-Ray

طراحی نمای داخلی یا خارجی ساختمان در تری دی مکس با موتور V-Ray بسیار عالی خواهد شد. به لطف تنظیماتی که این افزونه دارد، تری دی مکس به واقعی ترین شکل ممکن می رسد. شما می توانید مصالح و بافت مورد نظر خود را با این ابزار طراحی نمایید.

_ بعضی از توانایی های این نرم افزار به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما :
– داشتن سرعت بالا در رندر گرفتن
– قابلیت ساخت مدل های سه بعدی همانند مشابه واقعی
– شفافیت و وضوح بالا برای طراحی نمودن بافت ها
– نورپردازی خودکار و قدرتمند
– دارای منبع گسترده ای از انواع بافت
– پشتیبانی کردن از فایل های اتوکد، تری دی مکس و اکچاپ

6. Lumion 3D برترین نرم افزارهای نورپردازی نمای ساختمان

نرم افزار Lumion از ابزارهای طراحی نمای سه بعدی و مخصوص برای مهندسین و طراحان می باشد. برای انجام تصویر سازی نمای ساختمانی به ۵۶۰۰ وسیله دسترسی خواهید داشت. این وسایل شامل اقدام محوطه سازی، ماشین، انسان، اقلام خارجی و … است. این نرم افزار دارای حداقل تعداد دکمه، تنظیمات و رندر تقریبا سریع می باشد. نسخه پرو این نرم افزار دارای قابلیت صدا گذاری برای پس زمینه های دو بعدی است.

7. SketchUp یکی از بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما در ساختمان

نرم افزار SketchUp جزو خلاقانه ترین نرم افزارها برای طراحی نمای ساختمان می باشد. این ابزار، لذت نقاشی با دست را با قابلیت نرم افزاری هوشمند ترکیب نموده است. این برنامه به صورت دو بعدی و هم به صورت سه بعدی کاربرد دارد. ویژوالایزر نمای خانه دارای افزونه ‌های حرفه‌ ای مثل پارامتر های قطعات، هزینه و اطلاعات مربوط به تامین کنندگان است. این نرم افزار هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی ارائه شده که با بیار خدمات گوگل ادغام می شود. بدین ترتیب می تواند شرایط روشنایی محیط را متناسب با موقعیت مکانی فراهم سازد.

8. Cedreo برترین نرم افزارهای نورپردازی نمای ساختمان

اگر به دنبال یک نرم افزار رایگان هستید؛ Cedreo بهترین گزینه برای طراحی سه بعدی ساختمان است. اصلی ترین مزیتی که این برنامه دارد، سرعت بالای آن می باشد. بدین ترتیب شما می توانید به راحتی رندر های سه بعدی داخلی و نما را تهیه نمایید.

9. Dream Designer بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما

ابزار Dream Designer یک رندر نمای ساختمان برای افراد کاملا مبتدی است. این نرم افزار می تواند دیاگرام ‌های طراحی نمای چشمگیر با مصالح شرکت Royal Building Products را به نمایش بگذارد. همچنین دارای طیف گسترده‌ای از گزینه‌ های سفارشی برای بیشتر عناصر نما می باشد.

این گزینه ها شامل رنگ دیوار بیرونی، مصالح، پنجره ها، کاشی ها، تزئینات و درب ورودی است. برنامه Dream Designer محدودیتی برای اندازه عکس ها ندارد و نخواهد داشت. بنابراین شما می توانید بدون هیچ دردسری، یک تصویر خود را آپلود کنید. پس از آنکه عکس را آپلود کردید، نرم افزار آن را به نمایش می گذارد. سپس تصویر آماده شده را از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد کرد تا طراحی را شروع کنید. این نرم افزار، در داخل گوشی نیز قابل استفاده می باشد.

 در پایان بهترین نرم افزارهای نورپردازی نما

نرم افزارهای معرفی شده در حال حاضر جزو بهترین ها در زمینه طراحی نورپردازی هستند. اگر سوالی در این زمینه دارید در بخش نظرات با ما مطرح کنید.

توییتر پیشگام نور را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×