لوگو پیشگام نور

آشنایی با نورپردازي داخلي

آشنایی با نورپردازي داخلي

فهرست مطالب

نورپردازي داخلي

آشنایی با نورپردازي داخلي : دانش نورپردازي ساختمان، ترکيبي از معماري داخلي و مهندسي برق است که با طراحي سيستم‌هاي روشنايي، شامل نورهاي طبيعي و نور لامپ يا هر دو سروکار دارد. نورپردازي داخلي و نورپردازي نماي ساختمان، تلفيقي از هنر و دانش است که موجب جلوه دادن به معماري داخلي ساختمان شده و به عنوان مکمل اين شاخه از معماري محسوب مي‌شود. در اين مقاله قصد داريم شيوه درست نورپردازي داخلي ساختمان را آموزش دهيم. در اين مطلب با وب سايت “ساختمون” همراه باشيد تا با اهميت نورپردازي داخلي ساختمان و تجهيزات مورد نياز براي اين کار آشنا شويد.

هدف از نورپردازي داخلي بازسازي فضاهاي خارجي در فضاهاي داخل است که با انجام اين کار به محيط علاوه بر روشنايي، حس القا خواهد شد.
اتاق هاي نشيمن از جمله فضاهايي هستند که به نورپردازي منعطف نيازمندند. اين فضاها داراي کاربري هاي گوناگوني همانند مهماني هاي جمعي، فضاي مشاهده تلوزيون، فضاي آرامش بخش براي گفت و گو هاي جمعي کوچک، فعاليت هاي انفرادي همانند شنيدن موسيقي وغيره مي باشند. وظايف ديداري نورپردازي در اتاق نشيمن از ساده و مقدماتي تا پيچيده وبسيار فني به اندازه وهدف از کاربري اتاق بستگي دارند. درنظر گرفتن سطوح روشنايي محيطي در همه فضاها به ميزاني که شخص بتواند به راحتي در آن ها حرکت کند از اصول ايمني نورپردازي است.

نورپردازي محيطي چيست؟

نياز به نورپرازي محيطي به وسيله عوامل متعدد نورپردازي برطرف مي شود. چراغ هاي اويز سقفي، ديوارکوب هاو چراغ هاي روميزي مي توانند نور محيطي را تامين کنند. نورافشان ها همانند لوسترها و چلچراغ ها نور فراگير در محيط به وجود مي آورند. اين نوع نورافشان ها هم در کاربري تزئيني وهم غيرتزئيني کاربرد دارند. اگر از لوسترهاي بلورين به خوبي استفاده شود، مي توانند جذابيت و سرزندگي در فضا خلق کنند. ولي در عين حال بايد همراه با آن ها از نورپردازي هايي ديگر نيزکمک گرفته شود. در غير اين صورت نوري مات و غير جذاب که معمولا براي افراد ناراحت کننده است پديد خواهند آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×