لوگو پیشگام نور
نورپردازی نما

نورپردازی نما

 مجموعه پیشگام نور با بهره گیری از بهترین روش ها و پیشنهادات یک نورپردازی نمای بسیار کارآمد و جذاب برای مشتریان خود راه اندازی و انتظارات آنها را برآورده می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات نورپردازی نما با کارشناسان پیشگام نور تماس بگیرید تا در جریان کیفیت و هزینه نورپردازی قرار بگیرید.

تیتر مطالب نورپردازی نما

معرفی نورپردازی نما

هدف از نورپردازی نما این است که ساختمان های ما را متحول و شکل آنها را آشکار کند و به چشم انداز و نمای بیرونی آنها ارزش دهد. یکی از کاربردتری ترین و محبوب ترین خدمات نورپردازی  ، نورپردازی نما می باشد که نورپردازی با کیفیت و حرفه ایی نما زیبایی و جذابیت سازه را افزایش میدهد. شخصیت، داستان و تاریخچه ساختمان و محیط اطراف آن باید به طور کامل درک و مطالعه شود تا بتوان به هدف صحیح و موثر نورپردازی ساختمان دست یافت.

کاربری های مختلف منجر به معماری های متفاوت می شود، بنابراین توجه به نوع استفاده در طراحی نور ضروری است. در واقع استفاده از نور باید به گونه ای باشد که استفاده انجام شده در آن مکان را منعکس کند. در برخی از کاربرد ها نیازی به استفاده از چند لامپ با شدت نور بالا نیست. نور در صورتی خوب است که نیازهای عملکردی ساختمان را برآورده کند.

اگر فضا ها بدون توجه به هدف و نیاز شب روشن شوند، فضاهای شهری به دریایی از نورهای خیره کننده تبدیل خواهند شد. این نه تنها به حفظ زندگی شبانه کمک می کند، بلکه افراد را مجبور می کند از این نوع فضا ها دوری و راحتی را از آنها سلب کنند.

نورپردازی نمای ساختمان همانند نورپردازی قفسه داروخانه یکی از جنبه های اساسی طراحی معماری است که ساکنین و بازدیدکنندگان را به خود جذب می کند. نمای تاریخی یا مدرن ساختمان در شب نقش مهمی در تصویر کلی شهر در شب دارد. در این نوشتار در مورد اصول نورپردازی نمای ساختمان ها با شما صحبت می کنیم. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط : نورپردازی کافه

آیا نورپردازی نما مستقل از طراحی ساختمان است؟

امروزه نورپردازی ساختمان به دو صورت ایجاد می شود:

1.همزمان با طراحی و در راستای ایده طراحی ساختمان

2.پس از طراحی ساختمان و نمایه سازی ساختمان و معماری آن

در این صورت شناسایی و تحلیل پروژه معماری و سپس طراحی نور ضروری است.

در این مورد، محدودیت هایی در نصب تجهیزات و طراحی روشنایی وجود دارد. برای درک بهتر نورپردازی مناسب نما، ابتدا باید معماری نورپردازی تعریف شود.

نحوه طراحی نورپردازی ساختمان و برنامه ریزی نحوه نمایش دیوار ساختمان در نمای شبانه شهر را معماری نورپردازی می گویند. گروه نورپردازی پیشگام نور با توجه به تخصص همزمان در نورپردازی و معماری می تواند نورپردازی ساختمان شما را مطابق با تمامی استانداردها انجام دهد.

آیا نورپردازی، خود می تواند مخاطب و مشتری را دفع کند؟ اصولاً چگونه می توان نما را بدون آلودگی نوری نورپردازی کرد؟

معماری نور عاملی اساسی در انطباق با محیط ساخت بشر و زیبایی منظر آن در شب است. استفاده نادرست از نور مصنوعی و هدایت نادرست پرتو های نور در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشهد و تبریز باعث آلودگی نوری می شود و به دلیل تابش خیره کننده در بسیاری از ساختمان ها باعث دافعه مخاطبان و تماشاگران می شود، بنابراین در طراحی نور باید به آنها توجه کرد.

مطالب مرتبط : نورپردازی ساختمان

اصول نورپردازی نمای ساختمان

 در ساختمان های مختلف و برای مصارف مختلف نیاز به نورپردازی نما و طراحی متفاوت است و برای اجرای صحیح آن نیاز به افراد متخصص دارد. بنابراین استفاده از متخصص نورپردازی برای طراحی نورپردازی کاربر پسند ضروری به نظر می رسد.

به طور کلی توجه به نکات زیر می تواند روش مناسبی برای طراحی نورپردازی نما باشد:

1.قاب های پنجره های مهم را برای برجسته کردن آنها روشن کنید

2.تاکید بر ریتم های افقی و عمودی ساختمان

3.تاکید بر ایده های اصلی نما، گوشه ساختمان

4.بر ستون تاکید کنید و ستون را از پایین یا بالا روشن کنید، بر ریتم ستون ها تاکید کرده و پس زمینه و کناره های ستون را روشن کنید.

5.تاکید بر ورودی عابر پیاده و سواره و طبقه همکف برای خوانش و امنیت بیشتر به ویژه در ساختمان های مسکونی

6.تاکید بر خط سقف ساختمان و نمایش حجم کل ساختمان

7.ممنوعیت نورپردازی مصالح با بازتاب بالا برای جلوگیری از تابش خیره کننده به خصوص در معابر شلوغ

8.ممنوعیت نصب منابع نوری با تشعشع بالا مانند قرار دادن پروژکتور در زیر پنجره ها برای جلوگیری از آلودگی نوری و ایجاد مزاحمت برای ساکنین ساختمان

9.استفاده از منابع نور با شعاع تابش کم و نصب منابع در دیوارهای پنجره های با شعاع تابش کمتر از عمق دیوار.

اصول نورپردازی نمای ساختمان ساده

 نورپردازی فضای خارجی خانه و نمایان شدن آن نور در کالبد شهری، نشان دهنده کاربری آنهاست. بنابراین نورپردازی در مناطق مسکونی باید با کمک کارشناسان انجام شود تا از آلودگی نوری و پیامدهای منفی این آلودگی برای ساکنین جلوگیری شود.

در نورپردازی نمای بیرونی ساختمان ها و مجتمع های مسکونی تاکید بیشتری بر ورودی های سواره و پیاده و دیوارهای بیرونی ساختمان می شود.
در برخی موارد برای نشان دادن حجم کل ساختمان، وجود نورهای عریض و برجسته نیز بیانگر حجم کل در شب است. همچنین در ساختمان هایی که دارای حیاط یا روف گاردن هستند، نورپردازی مسیرها و محل های نشیمن مورد تاکید قرار می گیرد.

البته نورپردازی داخلی باید مطابق با معماری داخلی باشد و نحوه استفاده از هر فضا و معماری نور تعیین کننده رنگ نور و میزان شدت نور است. به عنوان مثال نورپردازی در اتاق نشیمن، آشپزخانه، اتاق تلویزیون، پذیرایی، اتاق غذاخوری، اتاق خواب، کتابخانه، پله های داخلی را می توان به صورت تزئینی طراحی کرد و از نورپردازی با ویژگی های خاص بهره مند شد.

نورپردازی نمای برج

نورپردازی نمای برج به عنوان نشانه شهری باید به صورت اصولی و توسط کارشناسان متخصص انجام شود. شهر با هویت نشانه های زیادی دارد و قرار دادن این نشانه‌ ها در شب به تقویت سازمان هویتی شهر کمک می کند. برج ها و ساختمان های بلند می توانند به عنوان ویژگی های یک محله، منطقه یا شهر عمل کنند و نورپردازی آنها با استفاده از تکنولوژی روز بسیار موثر باشد.

علاوه بر ساختمان ها، اماکن دیدنی، مغازه ها، عناصر طبیعی مانند کوه، دریاچه، جنگل و… می توانند نشانه ای از شهر باشند و نورپردازی مناسب آنها در ایجاد خوانایی و حس جهت گیری در شهرها نقش بسزایی دارد.

ساختمان ها روز یا شب کارکرد نشانه‌ ای دارند. نشانه های شهری می توانند رسمی، کاربردی و معنایی باشند. نشانه ها در واقع نقاط عطف ذهنی در سیمای شهر هستند که از شکل ظاهری، عملکرد یا معنای یک پدیده در شهر ناشی می شوند و به عنوان نقطه شروع جهت گیری به کار می روند.

این ساختمان ها با ویژگی های خود و امکان دید در جهات مختلف، جهت گیری را در سطوح مختلف از محله تا شهر تقویت می کنند. در نتیجه نورپردازی برخی از ساختمان ها در شب به دلیل تأکید و تقویت نشانه قابل انجام است.

در نورپردازی نمای برج بهتر است یا سناریو های خاصی برای آن برج طراحی شود یا قسمت بالایی برج نورپردازی شود. این کار در سنگاپور و دبی که ساختمان های بلند زیادی دارد انجام شده است.

نورپردازی نمای ساختمان کلاسیک

با توجه به استفاده از الگوهای خاص در طراحی نمای ساختمان های کلاسیک و رومی، نورپردازی باید به گونه ای باشد که بر این الگو ها و عناصر تأکید کند. بنابراین لازم است تیم حرفه ای محصولات و تجهیزات نورپردازی را بشناسد و از آنها استفاده مناسبی داشته باشد.

با توجه به اهمیت ورودی در این گونه ساختمان ها، نورپردازی این قسمت نیز حائز اهمیت است، علاوه بر تاکید باید از خیرگی و آلودگی نوری به طور همزمان خودداری شود. نورپردازی قوس ها و نماهای منحنی نیز می توانند با استفاده از نورپردازی توکار راه حل مناسبی ارائه دهند. نورپردازی در ساختمان های کلاسیک نیز به دلیل کاربری اهمیت دارد و باید از نورپردازی اضافی در ساختمان های مسکونی به دلیل آلودگی نوری برای واحدهای مسکونی خودداری شود.

به دلیل برجستگی های رومی و کلاسیک نما، سایه های زیادی در نورپردازی نما وجود دارد. برای رفع این مشکل باید تجهیزات مناسب و جایگیری مناسب آنها را انتخاب کرد تا ولوم ها در نمایشگر کلاسیک به درستی و زیبایی روشن شوند.

نورپردازی نمای ساختمان ویلایی

نورپردازی ویلا چگونه می تواند زیبایی و کارایی آن را افزایش دهد؟

ویلا ها ساختمان هایی هستند که اغلب دارای ایده ها و طرح های خاصی هستند. توجه به عناصر و ایده اصلی معماری و نورپردازی برای شناخت آنها بسیار مهم است. از طرفی به دلیل استفاده از فضاهای مختلف می توان نورپردازی ویلا را با ایجاد سناریو انجام داد.

چراغ های نورپردازی نما

چگونه می توان از وجود فضاهای باز و نیمه باز بیشتر ویلا به عنوان پتانسیل نورپردازی استفاده کرد؟

وجود فضاهای نیمه باز، تراس ها و روف گاردن باعث می شود نورپردازی نمای ویلا بر اساس این فضا ها به صورت کاربردی شکل بگیرد و در طراحی کلی نور تاثیر بسزایی داشته باشد

نورپردازی استخر، محوطه سازی یا لندسکیپ نیز بهتر است با توجه به نورپردازی نمای ویلا کار شود و از آن جدا نباشد، بلکه همزمان با آن و مطابق با ایده اصلی طراحی شود. در نورپردازی منظر می‌ توانید از هر یک از عناصر طراحی منظر مانند پله ‌ها، فضای سبز، درخت، مسیر، محل نشستن، آلاچیق ‌ها و چراغ ‌های خاص با دما ها و شدت‌ های نور متفاوت استفاده کنید.

نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه

در نورپردازی ساختمان های دو طبقه باید به چه نکاتی توجه کرد؟

نورپردازی ساختمان های دو طبقه باید بر اساس هدف و کاربرد ساختمان باشد .بسیاری از ساختمان های کم ارتفاع به عنوان گالری، رستوران و کافه استفاده می شوند.

 نورپردازی نامناسب می تواند علاوه بر آلودگی نوری و آزار و اذیت ساکنین، باعث آسیب به محیط زیست و گیاهان و مناطق سبز شود.

ورودی، پیش فضا و پانل ها نقش مهمی در نورپردازی این فضا ها دارند. این نورپردازی در مقیاس خرد فضاهای شهری تعریف می شود و از این رو دید انسان حائز اهمیت است.

توجه به محله ها در طراحی نورپردازی ساختمان های اداری دو طبقه اهمیت ویژه ای دارد. به عنوان مثال، نورپردازی ساختمان های اداری دو طبقه در یک جهت می تواند از الگوی خاصی پیروی کند و یک نمای شب یکپارچه در شب ایجاد کند. در نورپردازی دو طبقه، تابش خیره کننده باید برای جلوگیری از تاری کنترل شود، بنابراین بهترین منبع نور، نور پنهان است.

نورپردازی نمای ساختمان اداری

نورپردازی در ساختمان ‌های اداری و ساختمان ‌های خدماتی و اجتماعی مانند هتل ‌ها با تعیین حجم کل ساختمان، تاکید بر ورودی و یا روشن و خاموش بودن فضاهای داخلی، بدون نور اضافی، بهره ‌برداری کامل از آن را نشان می ‌دهد.

بهترین رنگ نورپردازی نما

توجه به این نکته ضروری است که کاربری های مختلف بسته به موقعیت شهر و بدنه شهری دارای مکان های متفاوتی بوده و نیاز به نورپردازی متفاوتی دارند. به عنوان مثال هتلی کوهستانی در جزیره لوسیا با اختصاص رنگ های مختلف به اتاق ها، منظره ای جدید بدون آلودگی نوری برای بیننده ایجاد کرده است. این نورپردازی گویای کاربری داخل آن در شب است و در هنگام خاموش یا روشن بودن هر اتاق، ارتباطی جدیدی با مخاطب برقرار می کند.

استفاده از مشخصات فنی نور و تنوع در کاربرد آنها بسته به ساختمان متفاوت است و نیاز به انتخاب هوشمندانه دارد. به عنوان مثال، استفاده از نور رنگی برای اهداف معین (مثلاً فرهنگی) عملکرد این نوع ساختمان ها را به صورت هنری نشان می دهد. نورپردازی خانه هنرمندان اصفهان با استفاده از نور ارغوانی و آگاهی از تاثیرات روانی آن، این پیام را در شب به بازدیدکنندگان می رساند که در مقابل آنها ساختمانی با هدف مشخص قرار دارد.

نقشه نورپردازی نما

اجرای نورپردازی یکی از مهمترین مسائل در طراحی نورپردازی مناسب است. شناخت و انتخاب تجهیزات و محصولات نورپردازی مناسب، جزئیات عملکرد و نصب صحیح آنها و همچنین شناخت و به کارگیری آخرین ایده ها و فناوری ها در زمینه نورپردازی در نتیجه نهایی تاثیر مثبت دارد.

بنابراین نورپردازی باید توسط یک تیم حرفه ای با استانداردهای بالا انجام شود. بهتر است جزییات نورپردازی نما همزمان با ساخت نما نصب شود و نحوه اجرای نورپردازی در فرآیند طراحی نمای ساختمان ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

چراغ های خطی

از نورپردازی خطی در مواردی مانند نشان دادن مرزها، مسیرها و تاکید بر خطوط نما استفاده می شود. استفاده از خطوط روشن در بالا یا پایین لبه های برخی از نوارهای نما با طرح افقی نیز جلوه بصری ساختار افقی را افزایش می دهد. تجهیزات و منابع مختلف، مانند استفاده از فیبرهای نوری، نوارها و لوله های LED، روشنایی خطی را امکان پذیر می کند.

برخی از این دستگاه‌ ها مانند فیبرهای نوری انعطاف ‌پذیر بوده و برای تأکید بر اشکال مختلف نورپردازی نما قابل استفاده هستند.

نورپردازی با خط روشن در لبه‌های اصلی حجم ساختمان، به‌ ویژه ساختمان ‌هایی با نمای مسطح و غیر محدب، می ‌تواند ساختمان را در پس‌ زمینه آسمان تاریک به تصویر بکشد.

چراغ های نمای ساختمان

نورهای خطی معمولاً برای برجسته کردن عناصر مختلف نما استفاده می شوند. به عنوان مثال با قرار دادن منابع نوری خطی در داخل یا در کنار پنجره های نما می توان بر چارچوب فضاهای باز تاکید کرد.

استفاده از نور فراتاب

استفاده از نور فراتاب در نورپردازی نمای ساختمان کاربرد زیادی دارد. در این موارد از منابع نوری مختلف از لامپ های هالوژن، زنون و متال هالید گرفته تا ال ای دی استفاده می شود. نصب و قرار دادن صحیح لامپ های کفی می تواند نور یکنواخت را برای سطح نما تضمین کند.

از طرفی استفاده از این چراغ ها با زوایای و فواصل مختلف می تواند به عنوان تزئین یا تاکید بر سطوح نما یا قسمت هایی از نما مانند ستون ها باشد. استفاده از نور فراتاب در فواصل زمانی معین، سطح نما را با ریتمی یکنواخت تقسیم می کند. بدیهی است در صورت لزوم با ایجاد تفاوت در فواصل بین منابع نور می توان این آهنگ را از حالت یکنواخت خارج کرد. پرتوهای نور فراتاب بر عناصر شاخص نما تأکید می کنند.

نور فراتاب

استفاده از نور فراتاب در نمای بیرونی می تواند بر عناصر عمودی نما تاکید کند. استفاده از این نور در فضای داخلی باعث می شود در جلوه بصری نما تاثیر بیشتری نسبت به جلوه بصری نما داشته باشد.

البته در این مورد از نورپردازی باید توجه داشت که جلوه بصری نما و آلودگی نوری به استفاده کنندگان داخلی ساختمان آسیبی نمی رساند. استفاده از چنین نور هایی در فضای بیرونی، تضاد شدیدی بین سطوح تیره و نوار روشن پنجره ایجاد می کند و بر تقسیم بندی نوارهای نما تاکید می کند. در مواردی که کنتراست خیلی زیاد است، می توان آن را با نورپردازی یکنواخت در فضای باز ترکیب کرد تا از شدت اثر کاسته شود.

انواع لامپ نورپردازی نما

در گذشته در طراحی نورپردازی نما از لامپ های هالوژن، فلورسنت، رشته ای، سدیم، جیوه ای و نئون استفاده می شد، اما امروزه این لامپ ها منسوخ شده و نسل جدیدی از لامپ ها مانند LED، SMD و LED با نورپردازی جدید شکل گرفته است.

لامپ های کریستالی ال ای دی و ال سی دی

LED مخفف لاتین “دیود ساطع کننده نور” است.
تا پایان دهه گذشته، این لامپ ها فقط قرمز و سبز بودند، اما تغییر عمده در صنعت در دهه 1990 منجر به تولید LED های سفید (چه روشن و چه بی رنگ) شد. حال به سادگی و با تغییر در ساختار فیزیکی و جنس ال ‌ای ‌دی ‌ها، می ‌توان نور را در رنگ ‌ها و شدت‌ های مختلف، با طول موج مشخص و رنگ کاملاً خالص تولید کرد.

ویژگی ‌های لامپ ‌های ال ای دی در نورپردازی نما

ال ای دی های سفید می توانند انواع رنگ ها را تولید کنند و علاوه بر آن در مقایسه با لامپ ها و ال ای دی های دیگر، ال ای دی های قدیمی انرژی بسیار کمی برای تولید نور مصرف می کنند. در نتیجه ابعاد استفاده از آنها روز به روز گسترده تر شد.

بسیاری از شرکت های بزرگ روشنایی در حال حاضر بیشتر فعالیت های خود را بر روی LED ها متمرکز کرده اند. ال ای دی ها اساساً لامپ های رشته ای هستند که به راحتی در مدارهای الکترونیکی نصب می شوند. اما بر خلاف لامپ های معمولی، گرم نمی شوند. نکته دوم تاثیر دما بر روی این نوع لامپ است بنابراین هر چه دمای محیط کمتر باشد خروجی نور LED بیشتر می شود.

از این لامپ ها در مورد ECCD نیز استفاده می شود. در واقع با ترکیب ال ای دی های RGB ساخته شده از سه منبع نور آبی، سبز و قرمز می توان رنگ های زیادی و صفحه نمایش های بزرگ تولید کرد.

نسل بعدی لامپ ها و منابع نور

به استثنای لامپ هایی که به دلیل خطرات زیست محیطی و راندمان پایین منسوخ شده اند، تغییر سایر لامپ ها به سمت دسترسی بهتر و کارایی بیشتر نورپردازی نما است.

لامپ ‌های او ال ای دی

دیود های ساطع نور طبیعی یا او ال ای دی ها مشابه دیود های ساطع کننده نور معمولی هستند که تولید آنها هنوز وارد عرصه کاربردهای مختلف در صنعت روشنایی نشده است. اما بررسی ها نشان می دهد که چنین لامپ هایی می توانند نقش موثری در تحولات عمده در زمینه نورپردازی به ویژه در نمای ساختمان ها داشته باشند.

طرح های باورنکردنی قابل تامل را می توان در نظریه های ارائه شده در مورد این نوع لامپ مشاهده کرد. به عنوان مثال برای روشنایی معابر، منازل و تبلیغات روی بدنه ساختمان ها با این نوع لامپ، استفاده از فناوری نمایشگر به جای فناوری نورپردازی در نظر گرفته شده است.

همچنین پنل های شفاف این نوع لامپ ها به عنوان پنجره های نسل بعدی نورپردازی نما در نظر گرفته شده است. همچنین اهدافی مانند گرمایش داخلی در شب و جایگزینی نور خورشید برای اتاق های تاریک از طریق فناوری او ال ای دی پیش ‌بینی شده است.

لامپ های نانو کریستالی

امروزه کاربرد علم نانو در بسیاری از زمینه ها مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات نشان داده است که نانوکریستال ها می توانند برای مدت طولانی بدون تاخیر حتی در یک چشم به هم زدن کار کنند. لامپ نانو کریستالی به طور مداوم روشن می ماند و نور بیشتری نسبت به OLED دارد، اما بسیار ارزان تر است و تابش لیزر چند بعدی دارد. این نانوکریستال ‌های بدون تابش نور، ارزان‌ ترین و راحت ‌ترین راه برای تولید تابش لیزر و نور هستند.

روشنایی بیو ال ای دی

گروهی از محققان بر اساس مطالعات نور منتشر شده از کرم ابریشم، درختان آبزی را پرورش دادند که خود نور ساطع می کنند. این درختان با استفاده از حسگر های نانو، اشعه ماوراء بنفش را جذب کرده و نور آبی ملایمی از خود ساطع می کنند و مانند سایر درختان عمل می کنند و فتوسنتز با جذب نور خورشید انجام می شود و به درخت نورانی نیز معروف است. پیش بینی می شود ورود و کاربرد این نوع نورپردازی نما در آینده گزینه مناسبی برای روشنایی معابر باشد.

هزینه نورپردازی نما

قیمت نورپردازی نما با نوع طرح و ایده ارتباط مستقیم دارد. بنابراین برآورد هزینه بر اساس رعایت امکانات پروژه توسط کارفرما و نیازهای وی بوده و به هیچ وجه نمی توان هزینه ثابتی برای نورپردازی ساختمان در نظر گرفت. اکثر شرکت های روشنایی سعی می کنند با تولید محصولات خاص خود در فرآیند طراحی روشنایی از محصولات خود برای کسب سود بیشتر استفاده کنند.

گروه پیشگام نور گزینه های متعددی را با هزینه ها و کیفیت های متفاوت در برآورد هزینه نورپردازی نما به کارفرما ارائه می دهد تا با توجه به بودجه شما انتخابی را شکل دهد و در طراحی نوع تجهیزات و نورپردازی با برندهای مختلف در بازار همکاری می کند و در نتیجه پروژه ‌ها با هزینه کمتری برای کارفرما قابل طراحی می ‌باشد.

ساختمان های ایستا یا پویا و روشن، نمای شب و شخصیت شهرهای ما را ایجاد می کنند. ساختمان هایی که خلاقانه و آگاهانه روشن می شوند می توانند به عناصر ارزشمند محیطی تبدیل شوند که در آن زندگی می کنیم. بازرسی و نظارت بر این ساختمان ها یکی از مهمترین وظایف شهرداری هاست.

مسئولان باید طرح جامع روشنایی شهرها و نورپردازی نما را تدوین و استانداردهای لازم را برای آنها تعیین کنند. تنها در این صورت است که شهرها می توانند خاص و قابل احترام باشند.

 مجموعه پیشگام نور با بهره گیری از بهترین روش ها و پیشنهادات یک نورپردازی نمای بسیار کارآمد و جذاب برای مشتریان خود راه اندازی و انتظارات آنها را برآورده می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات نورپردازی نما با کارشناسان پیشگام نور تماس بگیرید تا در جریان کیفیت و هزینه نورپردازی قرار بگیرید.

مرتبط

×